Kempenklassement

Grondlegger Kempenklassement Thijs Antonis overleden

Vandaag bereikte ons het bericht dat de medegrondlegger van het Kempenklassement Thijs Antonis op 6 september op 72 jarige leeftijd is overleden. Thijs was vanaf het begin van het Kempenklassement in 1996 als secretaris / penningmeester bij het Kempenklassement betrokken. Deze functie heeft hij tot en met 2005 bekleed. Aangezien zijn gezondheid het niet toeliet deed hij toen een stapje terug.

 

De uitvaartdienst voor Thijs vind plaats op woensdag 14 september om 10:30 in de parochiekerk H. Willebrordus op het Dorpsplein te Riethoven. waarna hij daarna begraven wordt op de naastgelegen begraafplaats.

 

Wij wensen zijn vrouw Mien, en zijn kinderen, Peter, Jolanda en Wilma, hun partners en kleinkinderen veel sterkte toe in deze moeilijke tijd.


Geplaatst

in

door

Tags: