Kempenklassement

Steensel voor Evy Kuijpers

De voorlaatste wedstrijd meetellend om het Baby-Dump Kempenklassement de Wielerronde Steensel is een prooi geworden voor Evy Kuijpers. De Kempenklassement winnares van 2015 klopte in de sprint Sandra van Veghel. Tessa Neefjes won de sprint om de derde plaats.

 

De vrouwen wedstrijd kende een spannend verloop. Vele probeerden uit het peloton te ontsnappen. Maar ook in deze wedstrijd kwam niemand echt weg. Uiteindelijk lukte het Sandra van Veghel en Evy Kuijpers om te ontsnappen. Tessa Neefjes probeerde nog naar de twee toe te rijden. Maar zij kon het gat naar de leidsters niet meer dichten. Even later probeerde Vera Koedooder nog over te steken. Zij kreeg Claudia Koster mee in haar wiel, net zoals het de gehele wedstrijd al het geval was. Ook zij werden weer ingelopen door het peloton.

 

Evy Kuijpers kwam als eerste door de laatste boch, en Sandra van Veghel kon haar niet meer passeren. Nationaal Kampioene elite zonder Contract Tessa Neefjes won de sprint van het peloton.

 


Geplaatst

in

door