Kempenklassement

Kers profiteert niet optimaal

Koos Jeroen Kers blijft na de wedstrijd in Duizel nog steeds aan de leiding van het Baby-Dump Kempenklassement. Echter Jasper de Laat is ondanks zijn 0 score nog steeds niet kansloos. Kers profiteerde verre van optimaal en loopt maar 21 punten uit op de Jasper de Laat.

 

Om de derde plaats is het spannend. Op dit moment staat Robbert de Greef op gelijke hoogte met Lars van de Vall. Echter in deze situatie heeft de Greef een streepje voor op van de Vall. Daar de Greef een overwinning kan overleggen. En van de Vall pas een derde plaats als hoogste resultaat er tegenover zet. Ronan van Zandbeek staat nog steeds 5e. Maar ook hij bleef buiten de punten in de Duizel.

 

Met nog drie wedstrijden te gaan is het dus nog niet gedaan.


Geplaatst

in

door

Tags: