Kempenklassement

Extra Bonussen bij de Gele Trui van Duizel

De organisatie van om de GELE trui Duizel kent bonussen toe aan renners welke voorinschrijven en bij de eerste 15 eindigen. Voor 2016 betekent dit dat we naast het reguliere prijzenschema E, de bekende royale premieronden, klassementsprijzen en de leidersprijs er een extra vergoeding is voor de 1ste 15 renners welke over de meet komen in de elite/beloftekoers. Hiervoor dient de renner zich wel vooraf te hebben ingeschreven op de KNWU site. Naast alle reguliere prijzen en premies ontvangt de renner welke als eerste over de streep komt een bonus van €500,-. De nummer 2 ontvangt €250,00 en de nummer 3 ontvangt 150,00. Dit bouwt langzaam af tot en met de nummer 15 die nog eens €25,00 ontvangt.

 

Voor de dames hebben we uiteraard ook extra prijzen beschikbaar gesteld. De winnares ontvangt  €150,00 bonus, nummer 2 ontvangt €100,00 en de nummer drie ontvangt €75,00 bonus. Ook deze bonus bouwt af tot €20,00 voor de nummer 15 die over de meet komt. Dit alles komt bovenop prijzenschema F en de verschillende premieronden.

 

Een belangrijke voorwaarde voor het ontvangen van deze bonus is dat de rechthebbende hiervan voorafgaand aan de wedstrijd is ingeschreven via de site van de KNWU. Op de wedstrijddag zelf inschrijven betekent geen bonus. Let op de inschrijving sluit op 23 juli, dus zorg dat je er op tijd bij bent!

 

Bij vragen omtrent dit persbericht of het ontvangen van het volledige bonusschema gelieve contact op te nemen met wsomdegeletruiduizel@live.nl.

 

Graag tot ziens op maandag 01 augustus, als de strijd om de GELE trui weer los barst


Geplaatst

in

,

door