Kempenklassement

Kempenklassement renners doen het goed in Topcompetitie

De renners uit de top van de stand van het Baby-Dump Kempenklassement doen het ook goed in de Topcompetitie. Gisteren was de zesde wedstrijd van de reeks de Klimtijdrit op de Camerig. Deze werd een prooi voor Oscar Riesebeek, die onlangs ook al de Omloop der Kempen op zijn naam schreef.

 

De tweede in de stand Jasper de Laat was met een vijfde plaats de beste renner in de daguitslag. Hij verstevigde hiermee zijn leidende positie in het Clubrenner klassement. De winnaar van dit klassement krijgt een contractbij Join-s de Rijke. En ondertussen staat hij ook tweede in het onder 23 (beloften) klassement.

 

Ook de eerste klassementsleider Coen Vermeltfoort deed goede zaken tijdens de klimtijdrit. Hij werd zevende in de daguitslag. Maar nam wel de oranje leiderstrui over van ploeggenoot Jetse Bol. Baby-Dump Kempenklassement Koos Jeroen Kers handhaafde zich op de tweede positie van het Bergklassement. Dit klassement wordt aangevoerd door Robbert de Greef die zondag nog de winnaar was in Bladel, en vierde staat in de tussenstand om het Kempenklassement.