Kempenklassement

Ronan van Zandbeek primus in Hapert

Een week na de Torenronde van Oirschot heeft Ronan van Zandbeek ook de Wielerronde Hapert op zijn naam geschreven. Na een zware en natte koers op de 2,7 km lange omloop rondde van Zandbeek succesvol een fraaie af. Tweede werd Kobus Hereijgers en derde Lars van de Vall.

 

Ronan van Zandbeek was zeer actief in de Hapertse Wielerronde. Zo zat hij al in de eerste echte ontsnapping van de avond. Samen met Jasper de Laat en Robbert de Greef reed hij rondenlang voor het uitgedunde peloton uit. Echter het peloton haalde uiteindelijk de vluchters weer bij.

 

Enkele ronden later waren het opnieuw 3 renners die ten aanval trokken. Ook dit keer was Ronan van Zandbeek er weer bij, samen met Lars van de Vall en Kobus Hereijgers. Goed samenwerkend reden snel naar een minuut voorsprong. Zij werkten goed samen en de achtervolgers kwamen niet meer dichterbij. Op het natte wegdek was van Zandbeek in zijn element en hij reed bij zijn twee medevluchters weg, en reed solo naar de overwinning. Kobus Hereijgers werd tweede, Lars van de Vall werd net als een dag eerder in Riethoven opnieuw derde. Robbert de Greef reed naar de vierde plaats. Koen van Dijke werd knap vijfde.


Geplaatst

in

door