Kempenklassement

De Laat verkleint achterstand

Ook na de wedstrijd te Riethoven staat Koos Jeroen Kers nog steeds aan de leiding. Aangezien hij niet aan kon sluiten bij de vier leiders zag hij zijn naaste concurrent Jasper de Laat de achterstand in het Algemeen Klassement verkleinen. Op dit moment heeft Koos Jeroen Kers nog 15 punten voorsprong op de Laat. Ondanks zijn afwezigheid staat Coen Vermeltfoort nog steeds derde. Hij heeft nu 85 punten achterstand.  Ronan van Zandbeek blijft vijfde. De top 3 van Riethoven Lars van de Vall, Robbert de Greef en Bart Dielissen bezetten nu de plaatsen 5, 6 en 7.

 

Ondanks dat we nog net niet op de helft van de wedstrijden zitten die meetellen om het Baby-Dump Kempenklassement, lijkt de strijd om de eindoverwinning dus te gaan tussen Koos Jeroen Kers en Jasper de Laat.

 

Maar zoals altijd het is nog niet gedaan.


Geplaatst

in

door