Kempenklassement

Vermeltfoort wint Omloop van de Braakman

Coen Vermeltfoort heeft vandaag de Omloop van de Braakman gewonnen. De renner van Join S-De Rijke reed in de finale weg met Elmar Reinders van Team Piels en klopte Reinders uiteindelijk met gemak in de sprint. Door deze overwinning in de Omloop van de Braakman nam hij de leiderstrui van de Topcompetitie over van Jeff Vermeulen. De eindwinnaar van de Topcompetitie verdient een contract bij de Pro Continentale ploeg Roompot Oranje Peloton

 

Dat Vermeltfoort in uitstekende vorm verkeerd is wel duidelijk. Onlangs reed hij al een ijzersterke Ronde van Normandie in Frankrijk en schreef hij zowel de Proloog als ook het criterium in de Grote Ronde van Gerwen op zijn naam. En hij is tevens leider in het Baby-Dump Kempenklassement.

 

Na Twan Castelijns is Coen Vermeltfoort de tweede renner die de Leiderstrui van de Topcompetitie om zijn schouders heeft die zeer regelmatig goed scoort in de wedstrijden en eindstand om het Baby-Dump Kempenklassement.


Geplaatst

in

,

door