Kempenklassement

Rabobank Clubkas Campagne

Ook dit jaar organiseert de Rabobank de Kempen weer de Rabobank Clubkas Campagne. Ook Stichting Kempenklassement doet hier dit jaar aan mee. Steunt het wielrennen in de Kempen, en bent u lid van de Rabobank de Kempen. Stem dan op ons. U bent lid van de Rabobank de Kempen als u de Dichtbij (de Kempen) ontvangt. Dan kunt u per persoon maximaal 2 stemmen op ons uitbrengen.

 

U kunt ons vinden als Stichting Kempenklassement en zijn geregistreerd onder de plaats Bergeijk ’t Hof.

 

Het Kempenklassement is dit jaar al haar 21e editie toe. Stichting Kempenklassement is ontstaan om de regionale renners aan de regionale wedstrijden te binden. Dit doen wij door een overkoepelend klassement te laten verrijden over alle Kempische wedstrijden. Ondertussen is het Kempenklassement uitgegroeid tot een van de belangrijkste regelmatigheidsklassementen in Nederland. Door het klassement komen nu ook landelijke toppers naar deze wedstrijden. Waardoor er

  • Meer renners aan de start staan
  • Er hierdoor spannende wedstrijden ontstaan
  • Dit de bezoekers uitnodigt om de wedstrijden te bezoeken

 

Het wielrennen heeft al jaren een teruglopend aantal licentiehouders (dus potentiële deelnemers). Door het Kempenklassement te organiseren komen er toch nog voldoende renners naar de wedstrijden. Steun ons met uw stem om het Kempenklassement te kunnen blijven laten verblijven. Zodat de organisatoren ook de wedstrijden voor u kunnen blijven organiseren.

 

Let wel wij willen nogmaals benadrukken dat wij geen wedstrijden organiseren. En dat wij geen invloed hebben om wedstrijden naar een bepaalde kern terug te brengen. Maar de organisatoren ondersteunen door het Kempenklassement aan te bieden.


Geplaatst

in

, ,

door