Kempenklassement

Nog 14 dagen tot start Baby-Dump Kempenklassement Mannen

Over 14 dagen start het Baby-Dump Kempenklassement voor mannen. In Gerwen wordt op tweede paasdag het Baby-Dump Kempenklassement gestart met twee wedstrijden. Om 13:30 uur begint het Kempenklassement net zoals mening meerdaags evenement met een proloog. De Gerwense variant kent een lengte van 3,3 kilometer. Na deze proloog is de eerste drager van de gif-groene Baby-Dump leiderstrui bekend.

 

Na de proloog zullen de oud-profs in Gerwen aan de start verschijnen. Dit in verband met het Gouden jubileum van de Gerwense wielerronde. Na de oud-profs is het om 16:00 uur tijd voor de tweede wedstrijd om het Baby-Dump Kempenklassement voor de Elite Mannen. Dan wordt in een wedstrijd over 80 km gestreden wie zich de opvolger mag noemen van winnaar 2015 Robin Wennekes.

 

De renners worden opnieuw geattendeerd op het feit dat de voorinschrijfprocedure per dit jaar gewijzigd is. Een week voor de wedstrijd wordt de voorinschrijving gesloten. Daarna kan men alleen nog maar op de wedstrijddag bijschrijven. Tevens attenderen wij de renners dat voor beide onderdelen apart ingeschreven dient te worden.


Geplaatst

in

,

door