Kempenklassement

DATUM EINDPRIJSUITEIKING JEUGDKLASSEMENT BEKEND

Evenals vorig jaar konden de KNWU-jeugdrenners in het afgelopen wegseizoen strijden om de punten voor het Greeniuz-Belisol Kempenklassement. De eerste drie in de eindstanden in de zeven jeugdcategorieën ontvangen binnenkort een uitnodiging voor de Eindprijsuitreiking van het overkoepelende klassement. De datum is inmiddels bekend namelijk zaterdag 13 januari 2024. De locatie wordt begin volgende week bekend gemaakt. Om een tipje van de sluier op te lichten: het wordt een heel speciale Eindprijsuitreiking.

Hoofdsponsor Dirk Bellemakers wil graag dat het klassement voor de jeugdrenners ook in de komende jaren wordt voorgezet. Daarover sprak hij onlangs met ED-sportjournalist Rik Elfrink in een bijdrage over de Kempische kermiskoersen: ,,Het is toch de bakermat van het wielrennen”, vindt Bellemakers. ,,En wat mij betreft mag er ook nog meer aandacht zijn voor jeugdwedstrijden. Daar moeten uiteindelijk toch de toppers van de toekomst vandaan komen.”


Geplaatst

in

door

Tags: