Kempenklassement

VERVOLG JEUGDKLASSEMENT IN KERMISRONDE WEEBOSCH

Na een drietal jeugdwedstrijden in het voorjaar (in Veldhoven alleen met de hoogste categorieën) wordt het Greeniuz-Belisol Kempenklassement voor de KNWU-jeugd aanstaande zaterdag voortgezet in de Weebosch (gemeente Bergeijk). Daar wordt de jaarlijkse Kermisronde verreden waar in de daguitslag punten te verdienen zijn maar ook tijdens de tussensprints. Onder het kopje “Actuele stand” zijn de huidige standen in het algemeen klassement te vinden. De jongste jeugdcategorie gaat om 13.00 uur van start. Een week later (op zondag 10 september) staat de jeugdronde van Geldrop op het programma. De eerste start op het clubparkoers van de organiserende vereniging TML Dommelstreek is ´s morgens om 10.00 uur. De categorieën 5,6 en 7 komen op zondag 17 september in actie voor hun finalewedstrijd tijdens de derde uitgave van de wielerronde van ´t Loo (Bergeijk). We hopen veel deelnemers te mogen verwelkomen tijdens deze wedstrijden. Natuurlijk verwachten we de leiders en leidsters van het klassement in hun groen-blauwe leidersshirts aan de start!

(Foto: TWC de Kempen)


Geplaatst

in

door

Tags: