Kempenklassement

LENTE BOSKAMP VERRAST IN KERMISRONDE VAN HAPERT

Een dag na de wielerronde van Riethoven kwamen de wielrensters in actie voor de Kermisronde van Hapert. Ook hier had er een beperkt aantal vrouwen ingeschreven waarbij de plaatselijke favoriete Aniek van Alphen. De veldrijdster van Plantur-Pura liet zich regelmatig voorin zien. Dit keer bleef de groep compleet tot aan de eindstreep. In een millimetersprint toonde de Utrechtse Lente Boskamp zich de snelste vóór Susanne Meistrok. De camerabeelden vanuit twee posities moesten uitsluitsel brengen over de eerste twee plaatsen maar ook over de derde en vierde plaats. De laatste podiumplaats kwam terecht bij de Vlaamse Daphné Acke. De winnares in het clubshirt van wielervereniging Schijndel boekte haar eerste overwinning. “Ik zit nog maar twee jaar op de racefiets. Daarom is deze zege ook voor mij een verrassing. Heel apart om met zo’n klein verschil te winnen.” De top drie in de tussenstand van het Belisol Eindhoven Kempenklassement bleef ongewijzigd. Anna van Wersch leidt het klassement vóór Susanne Meistrok en Maud Kaptheijns. (Foto: Richard Simons)


Geplaatst

in

door

Tags: