Kempenklassement

Eindprijzen Belisol Eindhoven Kempenklassement uitgereikt.

In een druk bevolkte grote zaal van de Tipmast in Bladel vond zaterdagavond de jaarlijkse eindprijsuitreiking van het Belisol Eindhoven Kempenklassement plaats. De aanwezige prijswinnaars van het overkoepelende regelmatigheidsklassement over de wedstrijden in de Brabantse Kempen voor mannen en vrouwen kregen hier hun prijzen uitgereikt. De eindwinnaars bij de vrouwen Monique van de Ree en bij de mannen Coen Vermeltfoort ontvingen ieder 1000 Euro met hun eindzege. Hoofdsponsor en ex-prof Dirk Bellemakers (Belisol Eindhoven) kon ook een aantal primeurs voor de komende jubileumeditie melden. Volgend jaar wordt er namelijk voor de 25e keer gestreden om de prijzen in de Kempische koersen. Voor het eerst sinds jaren hebben zich enkele nieuwe wedstrijdorganisatoren aangemeld om in de serie mee te gaan draaien. In het kader van het jubileum komt er volgend jaar ook een overkoepelend klassement over de wedstrijden voor de jongeren-en jeugdcategorieën in de Kempenregio.  Als speciale gast kwam de Belgische ex-prof Johan van Summeren aan het woord. Met een heldere kijk op het hedendaagse wielrennen en een interessante terugblik op zijn opmerkelijke wielercarrière. Uiteraard kwam ook zijn overwinning in de Helleklassieker Parijs-Roubaix aan bod. Na de evaluatievergadering volgende maand met de wedstrijdorganisatoren wordt het definitieve programma van het klassement voor 2020 bekend gemaakt.


Geplaatst

in

door

Tags: