Kempenklassement

Mannen Kempenklassement ongekend spannend

Ook het mannen Belisol Eindhoven Kempenklassement is ongekend spannend. Na de wedstrijd in Luykgestel wist Hans Dekkers de blauwe leiderstrui terug te veroveren van Koos Jeroen Kers. Kers nam door een defect in Riethoven de Leiderstrui over van Hans Dekkers. En tijdens de wedstrijd in Eindhoven stonden beide tenoren aan de start van het NK elite zonder contract in Philippine.

 

Maar het is dus ongekend spannend bij de mannen. Hans Dekkers kwam door de punten in de tussensprints 1 punt voor Koos Jeroen Kers. Ook Maarten van Trijp staat nog dichtbij. Door zijn overwinningen in Gerwen en Luyksgestel en zijn vijfde plaats in Eindhoven, moet hij 37 punten goedmaken om de blauwe leiderstrui te bemachtigen. De overige renners staan op een grotere achterstand. Wat wel opvalt zijn de drie Kempische renners in de top 10. Jos Koop (Eindhoven) staat 4e, Jasper de Laat (Moergestel) 7e en Pieter van Oirschot (Best) staat 10e. En ook klassementsleider Hans Dekkers woonde in het verleden in de Kempen (Eindhoven).

 

De mannen komen in het Belisol Kempenklassement nog drie keer in actie namelijk in Bergeijk, Duizel en Steensel.


Geplaatst

in

door