Kempenklassement

Voormalig Klassementswinnares Kuijpers Nationaal Kampioene Elite zonder contract

Evy Kuijpers heeft op de Brabantse Wal (Hoogerheide) de Nationale titel veroverd bij de Elite Vrouwen zonder contract. Kuijpers was de enige clubrenster welke zich kon handhaven in de kopgroep met al de top van het Nederlandse wielrennen. In het begin zat ook Fleur Nagengast nog in de kopgroep maar zij moest de rol lossen. Kuijpers probeerde het nog wel, maar werd voor de finish teruggegrepen. Uiteindelijk finishte Kuijpers als vijfde tussen de Nationale top, en als eerste renster zonder contract. Waardoor ze de nationale driekeur om haar schouders gehangen kreeg.

 

Evy Kuijpers won in 2015 het Baby-Dump Kempenklassement, en werd vorig jaar tweede. Dit jaar staat Kuijpers nu op een derde plaats in de huidige tussenstand. En is nog niet kansloos voor de eindzege.


Geplaatst

in

door