Kempenklassement

Reactie op ED artikel

Stichting Kempenklassement betreurt het bericht wat afgelopen vrijdag in het Eindhovens Dagblad is verschenen. In het artikel “Broodwielrenners vissen achter het net in de Kempen.” lijkt het dat het hier het Kempenklassement betreft. Dit omdat hierin ook de organisatoren zijn betrokken die meedoen in de reeks om het Kempenklassement.

 

Wij als Stichting Kempenklassement zijn uiterst teleurgesteld in de gang van zaken. Uiteraard betreft het niet de reeks om het Belisol Eindhoven Kempenklassement, maar is dit van toepassing op de Kempencup waar de recreanten kunnen deelnemen aan de kempische wedstrijden.

 

Onbewust is het artikel door de regio redacteur van het Eindhovens Dagblad geschreven niet wetend dat er meerdere klassementen zijn. Na contact met het Eindhovens Dagblad is het artikel op de website van het Eindhovens Dagblad aangepast, en heeft er een rectificatie in de krant gestaan.

 

Stichting Kempenklassement benadrukt dat de wedstrijden op dezelfde voet verder georganiseerd worden. En het prijzengeld voor de Elite / beloften Mannen en Vrouwen gehandhaafd blijft. Tevens benadrukken wij dat wij het eindprijzengeld voor de vrouwen gelijk getrokken hebben naar het bedrag van de mannen. Zo kunnen beide eindwinnaars ieder € 1000,- incasseren.


Geplaatst

in

, ,

door

Tags: