Kempenklassement

Nieuwe voorzitter Stichting Kempenklassement

Op de prijsuitreiking was ook nog belangrijk nieuws te melden. Voorzitter Jan Peeters opende de avond, en kwam aan het einde van zijn openingswoord met belangrijk nieuws. Jan maakte bekend dat hij stopt als voorzitter van het Kempenklassement. Jan Peeters was sinds 2001 als bestuurslid bij het Kempenklassement betrokken. En sinds 2007 vervulde hij de rol als voorzitter. Hij was 16 jaar actief als bestuurder van het Kempenklassement. Mede dankzij hem is het Kempenklassement uitgegroeid zoals het nu is.

 

Jan Peeters presenteerde ook gelijk met trots zijn opvolger aan alle aanwezige. Rien van Horik zal de taak als voorzitter van het Kempenklassement op zich nemen.  Rien van Horik is geen onbekende in het kempische wielrennen. Toen Jan Peeters stopte als speaker, werd Rien van Horik het geluid tijdens de meeste wedstrijden.

 

Het nieuwe bestuur zal vanaf heden bestaan uit

Voorzitter – Rien van Horik

Secretaris / Penningmeester – Edwin Cruijssen

Bestuurslid algemeen – Hans Kusters

Bestuurslid PR en Communicatie – Theo van Sambeek

 

Overigens zal Jan Peeters wel betrokken blijven bij het Kempenklassement als adviseur. Echter maakt hij op eigen verzoek geen deel meer uit van het bestuur.

 

Het Bestuur van het Kempenklassement, organisatoren en renners danken Jan voor zijn jarenlange inzet voor het Kempische wielrennen.


Geplaatst

in

door