Kempenklassement

Jasper de Laat in 2017 bij Metec-TKH

De prestaties van Jasper de Laat zijn dit jaar niet onopgemerkt gebleven. De Laat was de nummer twee van de Omloop der Kempen, de leider in het Topcompetitie klassement voor de beste clubrenner. En de nummer drie in de eindstand van het Baby-Dump Kempenklassement.

 

Jasper de Laat is dit jaar met een goed seizoen bezig. Reed hij voorheen alleen de criteriums, dit jaar probeerde hij het ook in de klassiekers. Door zijn prestaties werd hij uitgenodigd om eind juli met de nationale selectie mee te gaan naar een wedstrijd in Italië. En ook werd hij uitgenodigd om deel te nemen aan de Tour de l’Avenir. Ook is hij geselecteerd om met de nationale selectie deel te nemen aan het Europees Kampioenschap voor renners onder 23 in Frankrijk.

 

De Laat staat nu nog aan de leiding in de stand van de beste clubrenner in de Topcompetitie. De eindwinnaar van dit klassement krijgt een contract bij het continental team Join’s – de Rijke. Wat volgend jaar als Delta Cycling Team verder zal gaan. De Laat heeft dit resultaat niet afgewacht en heeft dus gekozen voor het continental team Metec – TKH.


Geplaatst

in

door