Kempenklassement

Koos Jeroen Kers eindwinnaar Baby-Dump Kempenklassement

Koos Jeroen Kers heeft de 21e editie van het Baby-Dump Kempenklassement op zijn naam geschreven. Ondanks dat er nog een wedstrijd in Nuenen te verrijden is, kan Koos Jeroen Kers niet meer bijgehaald worden. Voor Kers is het de derde keer op het erepodium. Dit na een tweede plaats in 2015 en een derde plaats in 2014.

 

De strijd om de tweede plaats is nog open. Jasper de Laat staat nu tweede. Echter is Nuenen zal de Laat er niet bij zijn. Dit omdat hij deelneemt aan de Tour de l’Avenir. Derde staat nu Lars van de Vall, hij staat nog niet op de voorlopige deelnemerslijst van Nuenen. Van de Vall heeft een achterstand van 24 punten op de Laat. In theorie is ook Ronan van Zandbeek nog een kandidaat voor een podium plaats.


Geplaatst

in

door