Kempenklassement

Kers vergroot voorsprong na winst Bergeijk

Koos Jeroen Kers heeft door zijn overwinning goede zaken gedaan in de tussenstand om het Kempenklassement. Zag hij de voorbije wedstrijden Jasper de Laat steeds dichterbij komen. Door zijn maximale score (Eindwinst in Bergeijk en de 3x winst in de tussensprints), vergroot Koos Jeroen Kers de voorsprong op Jasper de Laat van 9 punten naar 27 punten. Kers en de Laat staan nu zover voor in de stand om het Baby-Dump Kempenklassement, dat het wel heel erg raar moet lopen als zij na de 4 resterende wedstrijden niet de eerste twee plaatsen in het eindklassement zullen innemen.

 

De strijd om de derde plaats is daarentegen nog heel erg spannend. Ronan van Zandbeek staat nu nog steeds derde. Echter hij behaalde in Bergeijk opnieuw de finish niet. Robbert de Greef is van Zandbeek genaderd tot op 4 punten. Lars van de Vall is nu vijfde en staat op 5 punten van Ronan van Zandbeek. Coen Vermeltfoort staat op 23 punten achterstand op de zesde plaats. Kobus Herijgers staat op 39 punten achter Ronan van Zandbee. Maar is hierdoor ook nog steeds niet kansloos voor de derde plaats.


Geplaatst

in

door