Kempenklassement

Presentatie Leiderstruien

[mp_row]

[mp_span col=”12″]

[mp_row_inner bg_video_youtube_repeat=”true” bg_video_youtube_mute=”true” bg_video_repeat=”true” bg_video_mute=”true”]

[mp_span_inner col=”6″]

Met trots presenteren wij u de nieuwe leiderstruien. Onze nieuwe leiderstruien zijn dit keer van het merk LAWI. Wijzigingen ten opzichte van de vorige leiderstrui is dat nu het originele logo van onze hoofdsponsor Baby-Dump is geplaatst. Ook het logo van het Kempenklassement staat op de borst.

 

Opnieuw kunnen de mannen strijden voor een gifgroene leiderstrui. En de vrouwen voor een roze leiderstrui. Ook nu is er een bijpassende broek beschikbaar, welke door de renners en rensters desgewenst beschikbaar wordt gesteld. Echter als men de bijpassende broek wil hebben dan verwachten wij dat de leider ook in deze broek zal gaan rijden.

[/mp_span_inner]

[mp_span_inner col=”6″]

[mp_image_slider ids=”3612,3614,3611,3610″ size=”full” animation=”fade” smooth_height=”false” slideshow=”true” slideshow_speed=”7″ animation_speed=”600″ control_nav=”true”]

[/mp_span_inner]

[/mp_row_inner]

[/mp_span]

[/mp_row]


Geplaatst

in

, ,

door