Kempenklassement

Toon Bouw Koninklijk onderscheiden

[mp_row]

[mp_span col=”12″]

Tijdens de feestelijke receptie ter gelegenheid  het 50 jarig jubileum van de Grote Ronde van Gerwen, werd ook voorzitter Toon Bouw in het zonnetje gezet. Ook Toon Bouw is dit jaar 50 jaar als bestuurder betrokken bij de Ronde van Gerwen. Door deze mijlpaal werd Toon benoemd door zijn medebestuursleden als ere voorzitter.

 

Ook het voltallige college van Burgemeester en Wethouders van de Gemeente Nuenen, Gerwen en Nederwetten, was op de receptie aanwezig. Niet voor niets zoals bleek. Burgemeester Dhr. Houben nam het woord en roemde Toon Bouw voor zijn jarenlange inzet voor het wielrennen in Gerwen. Voor zijn 50 jarige betrokkenheid bij de Ronde van Gerwen werd Toon Koninklijk onderscheiden.

 

Tijdens de receptie werd ook het jubileumboek gepresenteerd. Voorzitter Toon Bouw ontving uit handen van Rinie Wagtmans het eerste exemplaar. Het boek is in iedergeval komende maandag verkrijgbaar tijdens de Ronde van Gerwen. Waar het boek verder te verkrijgen is ons niet bekend.

(Foto’s: Foto Theo van Sambeek)

 

[/mp_span]

[/mp_row]

[mp_row bg_video_youtube_repeat=”true” bg_video_youtube_mute=”true” bg_video_repeat=”true” bg_video_mute=”true”]

[mp_span col=”12″]

[mp_image id=”3593″ size=”full” link_type=”custom_url” link=”#” target=”false” caption=”false” align=”left”]

[/mp_span]

[/mp_row]


Geplaatst

in

door