Kempenklassement

Tijdrit Heeze-Leende gaat niet door

Net zoals vorig jaar heeft de organisatie de GP Dolmans Heeze – Leende af moeten blazen. Een gebrek aan financiële middelen is de oorzaak van het niet doorgaan van de serie tijdritten op woensdag 25 mei.

 

” In 2015 haakte op het laatste moment een sponsor af en moesten we laat aan de rensters en teams melden dat de wedstrijd niet door zou gaan, nu hebben we de datum waarop het benodigde budget binnen moest zijn naar voren gehaald. Op dit moment is er geen zicht op het halen van de begroting en daarom willen we tijdig melden dat er naar een alternatief programma gekeken kan worden door de rensters”, aldus Marten de Lange namens de organisatie.

 

Dit houdt in dat het Baby-Dump Kempenklassement voor vrouwen dit jaar maar 11 wedstrijden kent.


Geplaatst

in

,

door